Rust & Reuring

meer dan een bed en breakfast

Buiten lopen kippen, konijnen, geiten en paarden. Boven het vuur hangt een ketel. Kinderen spelen in de lommerrijke tuin, klimmen in de boomhut of maken hun eigen heksensoep. En jij geniet van de warmte van het kampvuur.

Bij bed en breakfast Rust & Reuring is het heerlijk thuiskomen. Hier geniet je van tijd met elkaar en ontdek je samen de omgeving. Want Drenthe is prachtig en vol avontuur.

En slapen? Dat doe je in een van de drie bijzondere, geheel in stijl ingerichte accommodaties.  

 

Slaap lekker

Waar je ook slaapt, in Drenthe overnacht je altijd onder een dak vol heldere sterren. Na een dag actief genieten kruip je bij bed en breakfast Rust & Reuring onder de wol in een van onze drie sfeervolle accommodaties.   
 

Genieten

Na een dag vol  reuring is het tijd voor rust. Kies je voor de hottub of de Finse sauna of boek je ze gewoon allebei? We stoken het vuurtje met liefde voor je op.  Maar ook de inwendige mens hoeft niets tekort te komen. Wat dacht je van een barbecue in onze grillhut? Of een heerlijk ontbijt na een nacht in een van onze accommodaties?

Je kunt het allemaal als extra toevoegen aan je verblijf bij Rust & Reuring. 

SAUNA

Alleen te boeken i.c.m. overnachting

Kom even helemaal tot rust in deze  houtgestookte Finse sauna. Na de weldadige hitte afkoelen onder de koude douche en dan....even helemaal niets.  

€ 25 per dagdeel

GRILLHUT

Alleen te boeken i.c.m. overnachting

In de tuin staat een Finse Kota ingericht als grillhut. Hier kan je genieten van een heerlijke barbecue (vlees, vis of vega), tot in de puntjes verzorgd. Je hoeft alleen je eigen drinken mee te nemen. 

€ 18,50 p.p.

HOTTUB

Alleen te boeken i.c.m. overnachting

Afgeschermd op ons terrein staat een houtgestookte hottub. Luister naar het knapperende vuur, ruik het aroma van brandend hout. Ogen dicht en genieten maar.

€ 25 per dagdeel

ONTBIJT

Alleen te boeken i.c.m. overnachting

Bij deze bed en breakfast mag je zelf kiezen of je het ontbijt er bij boekt. Maar wie zegt er nu nee tegen verse jus d'orange, warme broodjes, eitjes en ruime keuze uit beleg? En dan wordt het ook nog bij je bezorgd. 

€ 7,50 p.p.

ervaringen van gasten

Hier kan geen hotel tegenop! Mooi uitzicht op de konijntjes en de geiten hadden uitzicht op ons. Een fijne ervaring in deze knusse plaggenhut.
Heerlijke wellness en goed ontbijt, fijne sfeer. 
 
Wie weet gaan we zelf ook nog eens in Drenthe wonen. 
Fam. Boedijn, jan. 2020
 

Ontdekken

Ga op ontdekkingstocht in de oerprovincie van Nederland.  Pachtige Nationale Parken, bijzondere natuur en attractieparken  en bezienswaardigheden voor het hele gezin: de mooiste avonturen beleef je in Drenthe.

 

Neem contact op met gastheer Paul David Tigelaar

Oude Schuttingkanaal OZ 73, Roswinkel

+31624213018 

© 2020 Bed en breakfast Rust & Reuring

Vakantiehuis

Het vakantiehuis